top of page

Шістдесят п’ять років минуло з того часу, коли по вулиці Головатого вперше відчинила двері Бориспільська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №6. Змінювались часи, дорослішали діти, творилась історія… А тут, на острові дитинства, щоранку дзвінок скликав за парти сотні учнів.

Завітайте сьогодні у наш заклад! Просторе подвір’я, тіниста каштанова алея, широкі східці та флагштоки, на яких майорять прапори України та Борисполя. Світлі коридори, затишні класи. І, звичайно, найголовніше – велика кількість усміхнених облич та ясних дитячих очей.

 

У Бориспільській ЗОШ І-ІІІ ступенів №6 особлива атмосфера. Це заслуга педагогічного колективу, який намагається кожну дитину оточити увагою, знайти у ній щось особливе. Мабуть, саме тому щороку шкільна родина стрімко збільшується. У 2015-2016 навчальному році поріг закладу щодня переступає близько 1500 учнів.Навчальні досягнення дозволяють педагогам пишатися своїми вихованцями. Перемоги у Всеукраїнських олімпіадах з базових дисциплін різних рівнів, призові місця у конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт МАН є традиційними. У школі започатковано декілька перспективних проектів.

Науково-педагогічний проект «Інтелект України» покликаний виявляти та розвивати інтелектуальну еліту нації. Сутність проекту полягає не в насиченні дитини поглибленими знаннями, а в набутті нею, перш за все, необхідних навичок роботи з інформацією, аналізу, гнучкого творчого мислення, самоконтролю та самооцінки, швидких реакцій,раціональної організації навчальної праці; розвитку пізнавальних процесів — сприйняття, пам'яті, мислення, уяви й уваги; розвитку якостей особистості школяра — цілеспрямованості, працелюбності, організованості, охайності, наполегливості, волі тощо. П’ять класів, які працюють за відповідним проектом систематично показують високі результати.

 Участь у програмі «Світ без кордонів» передбачає проведення циклу занять іноземних дисциплін безпосередньо з носіями мови. Студенти найкращих вищих навчальних закладів світу не лише проводять уроки згідно з тематикою. У процесі спілкування відбувається взаємна інтеграція двох культур, що в сучасному світі є надзвичайно актуальним.

Але не лише навчання є пріоритетним у роботі закладу. Розвиток творчості дітей – одне з головних завдань педагогічного колективу. А для цього є всі умови!

Численні спортивні секції чекають на вихованців. Футбол, волейбол, баскетбол, таекван-до – вибір є! Школа бально-спортивного танцю, художня студія, фольклорний колектив щорічно здійснюють набір учнів. Справжньою гордістю ЗОШ №6 є  учасники вокальної студії.

Першого вересня на шкільне подвір’я приходять малята, які через одинадцять років ідуть у самостійне життя свідомими громадянами України. І завжди з вдячністю згадують  свою «Альма-Матер» - Бориспільську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів №6.

  

bottom of page